ST ANDREWS BEACH ADDITION

Addition

Field: Design & Document

Location: St Andrews, Victoria

Status: Completed

Features: 

Large glazing encapsulating beach views

Multiple gable outlook

Open plan living and integrated alfresco

Totally unexpected behind a single fronted facade this stunning three bedroom residence's inspired architectural design delivers the ultimate contemporary lifestyle prize - significant space on a minimal parcel. Brilliantly light filled throughout, exquisitely finished dimensions are indeed distinguished by superb designer style and premium appointments. At the rear, a magnificent marble entertainers' kitchen equipped with LED lit climate controlled wine cellar and the latest Miele appliances overlooks northern open plan living zones. Glass panels retract to an eloquently landscaped courtyard, cleverly providing either alfresco entertaining or off street parking via rear lane. A long list of enviable extras includes high ceilings, hydronic heating, reverse cycle cooling and dedicated roof line storage all just moments from Camberwell Junction  - Noel Jones